Tabara Cabana Nora – Educat la Zurbaua 2022

Educat la Zurbaua-2022 este un proiect al Asociatiei Triada derulat prin Centrul de zi pentru copii Sfantul Nicolae din Zurbaua,

cofinantat de Primaria Dragomiresti Vale

prin programul Masuri si actiuni care au drept scop prevenirea sau limitarea unor situatii de dificultate ori vulnerabilitate, care pot duce la marginalizare sau excluziune sociala.

Acest proiect se adreseaza copiilor din invatamantul primar si gimnazial inscrisi la scolile din Comuna Dragomiresti Vale.

In perioada 30 iunie-4 iulie 2022 vom organiza o Tabara la Cabana Nora – Raul Sadului ( Sibiu ) pentru copiii participanti la program.

Vor merge in tabara toti beneficiarii programului de afterschool ai Centrului de zi pentru copii Sfantul Nicolae din Zurbaua, toti copiii care au obtinut rezultate la Olimpiadele si concursurile scolare in anul scolar 2021-2022 precum si primii cinci elevi cu cele mai bune medii generale din clasele V-VIII inscrisi la Scolile din comuna Dragomiresti Vale.

Pentru inscrierea in tabara programul este urmatorul:

• 2-10 iunie INSCRIEREA prin transmiterea Acordului de participare pe contact@asociatiatriada.ro
  • 10 iunie, ora 16.00: Intalnire insotitori si elevi inscrisi la Afterschool.
  • 17 iunie, ora 18.30: Intalnire insotitori si elevi clasele V-VIII si olimpici pentru predarea acordului in original.
  • 30 iunie, ora 07.00 predarea adeverintei/avizului medical la urcarea in autocar.

Documente

Acord Tabara