Tabara Cabana Nora – Educat la Zurbaua 2023

Educat la Zurbaua-2023 este un proiect al Asociatiei Triada derulat prin Centrul de zi pentru copii Sfantul Nicolae din Zurbaua,

cofinantat de Primaria Dragomiresti Vale

prin programul Masuri si actiuni care au drept scop prevenirea sau limitarea unor situatii de dificultate ori vulnerabilitate, care pot duce la marginalizare sau excluziune sociala.

Acest proiect se adreseaza copiilor din invatamantul primar si gimnazial inscrisi la scolile din Comuna Dragomiresti Vale.

In perioada 16 iunie-21 iunie 2023 vom organiza o Tabara la Cabana Nora – Raul Sadului ( Sibiu ) pentru copiii participanti la program.

Vor merge in tabara toti beneficiarii programului de afterschool ai Centrului de zi pentru copii Sfantul Nicolae din Zurbaua, toti copiii care au obtinut rezultate la Olimpiadele scolare in anul scolar 2022-2023 precum si elevul cu cele mai bune medii generale din fiecare clasa V-VIII din Scolile din comuna Dragomiresti Vale.

Pentru inscrierea in tabara programul este urmatorul:

  • 18-24 mai INSCRIEREA prin transmiterea Acordului de participare pe contact@asociatiatriada.ro
  • 8 iunie, ora 18.00 – Intalnire insotitori si elevi pentru predarea acordului in original si stabilirea altor detalii organizatorice.
  • 16 iunie, ora 07.30 predarea adeverintei/avizului medical la urcarea in autocar.

Documente